Endelig klart for åpning av den nye Extra-butikken i Blomkvartalet

-Dette er noe både ansatte og kunder har gledet seg til i lang tid, forteller butikksjef Laila Stavheim.

Torsdag 28. september åpner Coop Midt-Norge sin splitter nye Extra-butikk i Blomkvartalet i Heimdal sentrum. Begivenheten markeres med både snorklipping, kake og korsang.

-Den gamle Prix-butikken på Heimdal stengte dørene i februar 2021. At vi nå to og et halvt år senere endelig kan åpne en ny og større butikk må selvfølgelig feires, forteller driftssjef i Coop Midt-Norge Vebjørn Skjærvold.

Mandag var Skjærvold på plass i lokalene i Blomkvartalet sammen med butikksjef Laila Stavheim og flere av butikkens ansatte.

Mange er i sving for å få alt klart til åpningsdagen.

-Selv om det meste nå begynner å komme på plass så gjenstår det ennå litt arbeid. Alt av frukt og grønnsaker blir levert først i morgen for at det skal være ferskest mulig. Det samme gjelder for en del av meierivarene og bakervarene, forklarer driftssjefen.

Etterlengtet 

Butikksjef Laila Stavheim forteller at hun har fått mange henvendelser fra folk i bydelen som har vært nysgjerrig på hvordan den nye butikken vil bli.

-En ny Coop-butikk på Heimdal er noe mange har gått og ventet på. Selv om man har savnet den gamle Prix’en så synes man allikevel at det er greit at det nå har blitt litt større forhold.

Med et vareutvalg på litt over 5.500 varer så er det mye som skal på plass før åpningen.

Noe av det Stavheim tror mange vil sette stor pris er at det nå blir lettere å skulle finne parkeringsplass.

-Selv om mange av de som har dette som sin nærbutikk kommer til fots, så er det er allikevel mange som benytter bil, ikke minst når man skal storhandle. Her er det bare å sette fra seg bilen i parkeringskjelleren og deretter ta heisen rett opp til butikken, forklarer butikksjefen.

Den nye Extra-butikken vil få et stort antall selvbetjeningskasser.

Den nye Extra-butikken er på 818 m2 og vil ha et vareutvalg på litt over 5.500 varer. Butikken vil ha 6 selvbetjente kasser og en kasse som vil være betjent.

Åpningen finner sted torsdag 28. oktober kl. 10.00.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER