-Tiller Scene vil bidra til mer liv på sørsia av byen

Lørdag 26. oktober blir det offisiell åpning av den nye konsertscenen ved Quality Hotel Panorama på Tiller.

-Annonse-spot_img

Quality Hotel Panorama kunne i sommer åpne sitt nye hotelltårn på 19 etasjer og sin splitter nye kongressavdeling på 2000 m2.

Den største salen i kongressavdelingen er på hele 750 m2 og rommer «Tiller Scene» som er det aller siste tilskuddet av konsertscener i Trondheim.

Voksent publikum

-Selv om det har det skjedd mye spennende de senere årene har det opp til nå manglet en skikkelig konsertscene på sørsia. Med Tiller Scene skal det endelig lages liv på denne kanten av byen også, forteller Børre Johnsen i eventselskapet Dora 3.

Dora er i dag fast formidler av artister til blant annet Brittania Hotell og Ladekaia. Selskapet leverer også skreddersydde events for både private, næringslivet og det offentlige.

Quality Hotel Panorama, Trondheim

Johnsen, som selv har 25 års fartstid fra Universal Music, forteller at man på Tiller Scene sikter seg inn mot et voksent publikum.

-Det vi i Dora 3 har spesialisert oss på er å skape arrangement hvor folk blir værende istedenfor å hele tiden haste videre til neste utested. En 40-åring har i så måte litt mer ro i kroppen enn 25-åring, ler Johnsen.

Varierte artister

Den offisielle åpningen av den nye konsertscenen vil være fredag 25. oktober med konsert med Charlotte Audestad.

Den 2. november blir det dansk helaften med tributebandet En lille pose Kim Larsen. Den 25. januar kommer den norske rootsrock- og countrydronningen Claudia Scott, mens Espen Lind og Skjalg Raaen har meldt sin ankomst den 26. april.

Børre Johnsen i eventselskapet Dora 3 og hotellsjef May Iren Hustøft ved inngangen til det nye hotellet.

Hotellsjef ved Quality Hotel Panorama, May Iren Hustøft, forteller at man under de ulike konserten også vil kunne bestille konsertbillett med middag.

-For det som kun ønsker en smårett, kan vi anbefale vår nyåpnede bistro – The Social Bar & Bistro.

-Et hotell for nærmiljøet

Hotellsjefen forteller at man siden starten i 1982 har vært et hotell ikke bare for de reisende, men også for folk i nærmiljøet.

-Med «Tiller Scene» og vår nye restaurant og bar , “The Social Bar og Bistro” så har denne tilknytningen blitt enda sterkere. Vi ønsker at folk i nærmiljøet skal føle at hotellet også er et sted man kan «stikke innom» for en kopp kaffe eller et glass. En gang i måneden arrangerer vi Quizkveld. Etter hvert vil vi også ha kvelder med trubadur i baren, lover Hustøft.

Hustøft sier man de senere årene har fått stadig flere gjester fra både Klæbu og Melhus i tillegg til Trondheim Sør.

-Det er mange som synes det er kjekt å kunne gå ut å nyte en bedre middag eller få med seg en konsert uten å måte dra ned til sentrum. Spesielt gjelder dette når det er flere som går ut sammen da man slipper å oppleve at folk haster videre til et nytt sted etter en stund, forklarer hotellsjefen.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER