-Annonse-spot_imgspot_img

Vil starte pizza-restaurant på Heimdal

Pizzapizza er etablert på Skovgård med en take away-restaurant. På Heimdal er de på utkikk etter et passende lokale, men har foreløpig rykket inn på den gamle Esso-tomta med en lekker airstream-serveringsvogn.

-Annonse-spot_img

–Jeg fikk ikke ekte italiensk pizza på Heimdal! Det sier dalig leder Veronica Larsen Nygård om starten på pizzapizza-eventyret.

Med flere års bransjeerfaring fra Color Line var hun klar for å starte selv. Pizzapizza åpnet på Charlottenlund i februar, her på Heimdal nå i november og om ikke altfor lenge også i nybygget på Trondheim sentralstasjon.

–Folk er fornøyde, sier daglig leder Veronica Larsen Nygård, som allerede har oppnådd 9 av 10 poeng for pizzaen sin i en Adressa-test nylig.

For å holde kvalitet og smak oppe importerer Pizzapizza alle sine råvarer fra Italia.

Deigen har kaldhevet i 2-3 dager, men selve pizzatil-beredningen fi kser pizzabaker Damian Watruk på 10-12 minutter.

–Ingen halvfabrikater, her nei, sier Veronica, –vi går ikke på akkord med noe.

–Samtidig kreves det minst tre års erfaring som pizzabaker for å kunne jobbe her, slår hun fast.

Allerede kan hun telle sju personer i staben. Sebastiano kjøkkensjef er italiensk pizzabaker og har brakt årevis med erfaring inn i Pizzapizza-restaurantene. Andreas Reinås er heller ikke snau etter åtte år hos Stjernegrillen.

–Du får to ulike pizzatyper hos oss, sier Veronica, – både den klassiske runde med tynn bunn som passer for én, og «familiepizzaen» Pizza in Pala. Den er 50 centimeter lang med tykk bunn og kan passe som et familiemåltid. Det er en kilo mat, smiler hun.

-Kaldheving over 2-3 dager er viktig for det rette resultatet, sier hun, og røper at Pizzapizza byr på gratis prøvesmaking lørdag mellom kl. 15 og 17 den 7. desember.

LES OGSÅ:

LES PAPIRAVISA:

spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img