Overvann gir store utgifter for Trondheim bydrift

Sameiet Moksneslia Terrasse sier problemet oppstod da kommunen for noen år siden satte opp en ny lyktestolpe.

-Annonse-spot_img

Trondheim Bydrift sendte i fjor høst en melding til Byggesakskontoret hvor man sa at det kom overvann fra eiendommen til terrasseblokka i Selsbakklia 15 og at dette skapte store problemer.

Når det var kuldegrader frøs nemlig vannet til is noe som igjen medførte store kostnader for Trondheim Bydrift da man måtte fjerne isen i veibanen og på fortauet.

Byggesakskontoret ba Sameiet Moksneslia Terrasse som består av de tre terrasseblokkene i Selsbakklia 15-19, om en redegjørelse.

I en mail skriver styreleder i Sameiet Moksneslia Terrasse at at det ikke er sameiet som er skyld i problemene, men derimot kommunen selv.

Sameiet Moksneslia Terrasse mener overvannet kom etter at len lyktestolpe ble satt opp. (fra kommunens sakspapirer)

Problemene skal ifølge styrelederen ha oppstått da kommunen for noen år siden satt opp en ny og høyere lyktestolpe nedenfor boligblokka.

Da lyktestolpen var større enn den forrige måtte man grave dypere i bakken noe som skal ha endret vannføringen i grunnen. Dette skal igjen ha ført til at det nå kom opp vann ved lyktestolpen.

Styrelederen skriver avslutningsvis at om man hadde fått en henvendelse fra kommunen før det ble gravd på sameiets eiendom, stilt krav til at Trondheim kommune at man måtte ta ansvaret for eventuelle følger av den «relativt omfattende» gravingen.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER