Ulrik (15) fra Kattem trener med fotballproffene

Den unge Rosenborg-spilleren Ulrik Hald-Hernes er en av 100 lovende talenter fra hele landet som denne uken er samlet på Equinor Talentleir i Porsgrunn.

-Annonse-spot_img

Hver sommer får noen få unge lovende fotballtalenter over hele Norge delta på Equinor Talentleir, i regi av Norges Fotballforbund og Equinor Morgendagens helter.

Blant de som i år er håndplukket til å trene fotball på høyeste nivå i sin aldersgruppe er Rosenborg-spilleren Ulrik Hald-Hernes (15)

−Jeg er veldig stolt over å ha blitt tatt ut til Equinor Talentleir. Å få muligheten til å spille med flagget på brystet er noe av det største man kan oppleve, sier Hald-Hernes.    

15-åringen forteller at han har flere forbilder.

−Sergio Ramos er en spiller jeg ser opp til fordi jeg har lyst til å bli som ham når jeg blir eldre. Mamma er også mitt største forbilde, fordi hun har støttet meg med fotballen helt siden jeg var bitteliten. Min største drøm er å bli proff i utlandet og spille på ulike stadioner i Europa. Jeg vil ta Norge til VM, sier Hald-Hernes.  

Hald-Hernes startet allerede som 5 åring i Kattem IL FK hvor han begynte å spille med de som var to år eldre enn ham selv.

Det unge fotballtalentet spilte for Kattem IL FK helt til han gikk til Rosenborg BK i januar 2023. I april i år ble han tatt ut til G15-landslagstroppen.

Talentleir

I over 20 år har Equinor Talentleir og Equinor Landslagsskolen vært en viktig arena for trening og utvikling.

Majoriteten av spillerne på det nåværende norske landslaget har deltatt på Equinor Talentleir i sine yngre dager, blant annet Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard, Oscar Bobb, Julie Blakstad og Celin Bizet Ildhusøy.   

-Det er fantastisk å kunne samle engasjerte og hardtarbeidende spillere sammen med dyktige og erfarne trenere. En deltagelse på Equinor Talentleir er en viktig milepæl for mange av våre største talenter, sier leder for Landslagsskolen i NFF Håkon Grøttland. 

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER