Heimdal G19 løper for kreftsaken og treningsleir i Spania

Da Heimdal G19 diskuterte hvordan man kunne finansiere neste års treningsleir i Torrevieja ønsket både spillere og foreldre at det samtidig ble samlet inn penger til Barnekreftforeningen. Nå kan DU være med å støtte tiltaket.

I februar setter guttene i Heimdal G19 kursen for Spania og en ukes treningsleir i feriebyen Torrevieja. For dagens spillergruppe vil det være første gang man får muligheten til å delta på en slik tur.

-Både laget og klubben har i lengre tid jobbet mye med hvordan vi skal klare å tiltrekke oss nye spillere. Treningsleiren et av flere tiltak for å styrke rekrutteringen, forteller trener Frank Blix.

Nylig ble det arrangert et foreldremøte hvor det ble diskutert hvordan man kunne få inn penger slik at egenandelen for den enkelte spiller ble lavest mulig.

-Vi hadde en idemyldring hvor det kom opp flere kreative forslag. Ett av forslagene var å arrangere et løp hvor gutta i forkant promoterte løpet og samtidig ba om spons fra både private og næringslivet gjennom Spleis og Vipps, forklarer Blix.

Frank Blix (bildet) er hovedtrener for Heimdal G19

Samtidig som det ble samlet inn penger til turen så ønsket både spillere og foreldre at det samtidig ble samlet inn penger til et godt formål.

-Alle pengene vi får inn vil deles likt mellom Barnekreftforeninge og fellessparingen til treningsleiren, opplyser Stian Nissen Ibbeland (17) og Jesper Eide (19) som begge har spilt fotball siden 6-års alderen.

En av foreldrene som deltok på idemyldringen var Marte Myre Linberg. Hun berømmer guttenes sosiale bevissthet.

-Jeg må virkelig berømme guttas ønske om å støtte Barnekreftforeningens viktige arbeid, samt deres vilje til å jobbe for å få med alle som vil på en treningsleir, sier hun.

Også treneren er full av lovord.

-Treningsleiren er noe spillerne virkelig ser frem til, men det koster å reise på treningsleir i utlandet. Ved å samle inn penger gjennom «Mila», som vi har kalt løpet, så stiller gutta opp både for fellesskapet i gruppa og et godt formål.

Blix forteller at «Mila» vil bli nærmere annonsert i sosiale medier og at det her vil komme informasjon om hvordan man kan støtte opp om innsamlingen.

-Vi har blant annet opprettet et eget Vipps-nummer (#92465) hvor man kan gi et valgfritt beløp, avslutter treneren.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER