Godt leilighetssalg på Saupstad Torg

Ferdig utbygd vil Saupstad Torg bestå av 260 leiligheter. Til nå har 49 kjøpere skrevet kontrakt og vil flytte inn i de første trinnene av ny-utbyggingen på Saupstad.

-Annonse-spot_img

Den første utbyggingen skjer på det som i dag er den store parkeringsplassen mellom Rema 1000 og Saupstad Senter. Hus D (nærmest Rema) på 9 etasjer vil være det høyeste bygget i prosjektet. Hus E trappes ned til 6 etasjer.

–Tilsammen har vi til nå solgt 49 leiligheter, sier to av de ansvarlige meglerne, Petter Bang Møllersen og Bernt Skarsvaag, fra Heimdal Eiendomsmegling.

–Dette er det nyboligprosjektet i Trondheim som har nest mest salg i øyeblikket, påpeker de.

–Leilighetene er mellom 35 og 72 kvadratmeter, og skulle passe til svært mange husholdninger. Kjøperne har vært fra her fra Saupstad og Flatåsen, og ikke så rent få som har bodd her tidligere og ønsker seg tilbake igjen. Folk tiltrekkes av enkelheten med å bosette seg her på Saupstad. Du har alt du trenger rundt deg, og metrobuss med hyppige avganger til byen rett utenfor døra.

Rett Hjem Bolig
Utbygger Rett Hjem Bolig står bak flere vellykkede prosjekter i Trondheim sør, med blant annet Sandbakktunet og Heimdalsporten som gode referanser.

–Visningssenteret for Saupstad Torg er åpnet. Du er velkommen til en hyggelig og uforpliktende boligprat på tirsdager og torsdager, sier Møllersen og Skarsvaag, som heller ikke glemmer å opplyse at utbygger Rett Hjem Bolig AS ikke bare bygger leiligheter, men er samarbeidspartner med Kolstad Håndball.

Byggearbeidet igangsettes rett over sommeren for det første byggetrinnet, som reiser seg over den nåværende store parkeringsplassen. Parkering vil i fremtiden skje under bakken.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER