-Annonse-spot_imgspot_img

Elever på Spongdal stilte opp for Demensaksjonen

Torsdag 21. september gikk elevene som bøssebærere på Byneset

-Annonse-spot_img

Det var elever på 8. trinn og med valgfaget «Innsats for andre» som på denne måten stilte opp for den årlige informasjons- og innsamlingskampanjen i regi av Nasjonalforeningen for folkehelsen.

-Elevene skal gjennom demensaksjonen bli beviste på hvordan frivillig arbeid og frivillighet kan utgjøre en forskjell for grupper i samfunnet, forteller Julie Blåsberg som er lærer i faget «Innsats for andre».

Julie Blåsberg (bildet) er lærer i faget «Innsats for andre»

Blåsberg forteller at faget også skal gjøre elevene bevisste på verdien av å gjøre noe for andre uten å forvente noe tilbake.

Ved å delta i demensaksjonen har elevene fått kunnskap og erfaring rundt hvilken planlegging som kreves for å utføre frivillig arbeid.

-I forbindelse med planleggingen av bøssebæreraksjonen, har elevene gjort en stor innsats i både å lage plakater, flygeblader og en nettside for å nå ut til flest mulig, opplyser Blåsberg.

Demensaksjonen arrangeres hvert år i tilknytning til den internasjonale alzheimerdagen 21. september. Årets kampanjeperiode for demensaksjonen er fra 18. til 24. september.

Innsamlede midler vil gå til demensforskning og lokale demensaktiviteter.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

ANNONSEspot_img

Siste eAVIS:

spot_img

SISTE SAKER