Trønderkjøkken blir Rotpunkt-forhandler

I 25 år har Ketil Stellander og Trønderkjøkken levert kjøkken til heimdalinger, trondheimere og trøndere. Nå er det nyåpning med den tyske kjøkkenleverandøren Rotpunkt

-Annonse-spot_img

–Vi startet med 130 kvadratmeter i Heimdalsvegen i 1999, minnes Ketil Stellander. De siste årene har han og Trønderkjøkken rådet over 350 kvadratmeter i Søbstadvegen 7, sentralt i Bunnpris-bygget på Heimdal.

–Etter 18 år med Mobalpa, skifter vi nå til leverandøren Rotpunkt, forteller Stellander. Rotpunkt Trønderkjøkken blir dermed forhandler av kjøkken, bad og garderobe i Trondheimsområdet.

Familiefirma
I øyeblikket består Trønderkjøkken-staben av tre personer. Foruten Ketil selv er både hans kone Lene Svinsås og søster Ann Kristin Bolland ansatt i bedriften, som henholdsvis kjøkkenkonsulent og butikkleder.

Ketil Stellander i Trønderkjøkken på Heimdal

–Så du skjønner at vi har et godt arbeidsmiljø, ler han.

Med butikken på Heimdal har Rotpunkt åpnet sin niende butikk i Norge. Rotpunkt fyller snart 100 år og har i følge Stellander en fremtidsrettet og miljøvennlige profil.

–Innen 2026 skal Rotpunkt ha 17 butikker og dermed være landsdekkende. Med Rotpunkt sitt store modellprogram kan du få det du drømmer om til både kjøkken, bad og garderobe, avslutter Stellander.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER