Nye Quality Hotell Panorama åpner 4. juli

Og siste helga i august inviterer hotelldirektør Bjørnar Kristiansen til stor nabofest med konserter, bufféer og familiedag.

-Nye Quality Hotel Panorama skal ikke bare være et hotell for store kongresser og konferanser. Det skal også være et sted for konserter, dansegallaer, quizkvelder og ikke minst de gode matopplevelsene, forteller hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen.

Etter to års hektisk byggevirksomhet ser nå hotelldirektøren frem til snart å kunne åpne det som blir Quality-kjedens tredje største hotell.

Kun Quality Hotell Edvard Grieg i Bergen og Quality Airport Hotel Gardermoen vil være større enn hotellet på Tiller.

Familierommene vil ha egne «køyesenger»

-Med 200 nye hotellrom blir kapasiteten på totalt 327 rom. Vi får også en helt ny kongressavdeling på 2000 kvadratmeter. Den største salen vil være på 750m2 og ha en takhøyde 6,5 meter. Her vil det kunne arrangeres konserter og andre store events, forteller Kristiansen.

Det nye hotelltårnet vil ha 50 familierom med spesialbygde «køyesenger» i tillegg til flere rom tilrettelagt for rullestolbrukere. I 19. etasje blir det fire store suiter på 60-70 m2 over to etasjer.

Teknisk sjef Morten Weidemann (t.v.), salgsdirektør May Iren Hustøft og Meeting Planner Sara Kröjs inspiserer en av suitene i toppetasjen på det nye hotelltårnet.

Ingen av rommene i det nye hotelltårnet har foreløpig fått egne navn slik som i den gamle «Melkekartongene» hvor man kan overnatte i rom oppkalt etter band og artister som Terje Tysland, Vassendgutane, Stage Dolls og Sie Gubba.

Kongressavdeling

Det som imidlertid har fått egne navn er de nye møterommene.

-Den nye kongressdelen vil bestå av 18 møterom i ulike størrelser hvor alle har fått navn etter steder i Trondheim Sør som «Kolstad», «Flatåsen», «Sjetne» og «Kattem». Den store salen har fått navnet «Tiller Scene», forteller salgsdirektør May Iren Hustøft.

Den nye konferansedelen vil bestå av flere koselige loungeområder. Trappen bak går rett opp til resepsjonen og det nye inngangspartiet på hotellet. Store vindusflater gjør at det ikke vil mangle på dagslys inn i lokalene.

Noe annet som vil kjennetegne den nye kongressdelen er de mange lounge- og vrimleområdene og de store vindusflatene som sikrer dagslys inn i samtlige møterom.

Hustøft sier den økte kapasiteten ved hotellet nå for alvor vil sette Quality Hotel Panorama på det nasjonale kongress- og konferansekartet.

-Nå som overnattingskapasiteten er mer enn doblet vil vi kunne legge til rette for større nasjonale og internasjonale konferanser og kongresser.

Den største salen i den nye kongressavdelingen blir på hele 750m2. -Her vil det kunne arrangeres konserter og andre events, forteller hotelldirektør Bjørnar Kristiansen.

Salgsdirektøren tror videre det er en fordel at hotellet ligger noe utenfor sentrum.

-Beliggenheten gjør at konferansegjestene lettere holdes samlet under hele oppholdet. Når det gjelder det å komme seg til og fra hotellet så settes det opp shuttlebusser til og fra Værnes.

Nytt matkonsept

I august åpner også Quality Hotel Panorama sitt splitter nye restaurantkonsept – «The Social Bar & Bistro«.

The Social Bar & Bistro

-Restauranten vil ha en avslappet og internasjonal atmosfære hvor menyen vil være basert på ulike favoritter hentet fra hotellbarer og lounger verden over, forteller Meeting Planner and Marketing Agent, Sara Kröjs.

Kröjs håper restauranten vil kunne bli et populært treffsted også for folk i nærmiljøet.

-Man trenger ikke være gjest ved hotellet for å komme innom for et godt måltid eller noen glass. The Social Bar & Bistro skal være et sted hvor man kan treffe naboer og kjentfolk.

Folkelig atmosfære

Til tross for et redusert tilbud til gjestene under byggeperioden så har belegget ved hotellet hele tiden lagt på rundt 70% noe som har blitt lagt merke til ved hovedkontoret.

Det er ingenting å si på utsikten fra suitene i det nye hotelltårnet ved Quality Hotel Panorama.

Kristiansen er ikke i tvil om hva det gode resultatet skyldes.

-For mange av gjestene våre så er Quality Hotel Panorama blitt et slags andre hjem. Vi har ansatte som har jobbet ved hotellet i flere tiår og som er på fornavn med mange av gjestene. Dette er helt klart noe som har vært med på å skape trivsel og tilhørighet, og som gjør at man kommer tilbake gang på gang, sier han.

Selv om Quality Hotel Panorama nå blir et av kjedens største og mest moderne kongresshotell, så understreker hotelldirektøren at man vil holde på den folkelige atmosfæren hotellet har blitt kjent for.

-Quality Hotel Panorama skal fortsatt være et hotell også for nærmiljøet, lover hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen.

-Quality Hotel Panorama skal være et sted hvor alle føler seg velkommen og hvor det er rom for både store og små aktiviteter. Kall oss gjerne et slags «flerbrukshotell», ler Kristiansen.

Og for å understreke at Quality Hotel Panorama fortsatt skal være et hotell også for nærmiljøet så inviteres det til stor nabofest den siste helgen i august.

-De blir konserter, grillbuffet og deilige dessertbord gjennom hele helgen. Lørdag blir det i tillegg stor familiedag og på søndag kommer også Lollo & Bernie på besøk, avslutter Kristiansen.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER