Her blir damene på Klæt Café overrasket på direkten av NRK Trøndelag

Sigrun Torp og Inger-Anne Torp Pedersen ved Klæt Café fikk utdelt "Leinstrand-prisen" midt under ettermiddagssendingen på NRK Trøndelag.

Midt i det travleste middagsrushet ble damene på Klæt Café fredag ettermiddag overasket på direkten av stuntreporter Morten Karlsen ved NRK Trøndelag.

Anledningen var utdelingen av «Leinstrand-prisen» for 2024 som ble overrakt av Ole Lauglo og Grunde Njøs i Kulturkomiteen på Leinstrand.

-Klæt Cafe er kjent langt utenfor bygdas grenser, og markedsfører Leinstrand på en god måte. Kafeen har i mange år spilt en uvurderlig rolle som både møtested og spiseplass, sa Lauglo.

Inger Anne Pedersen (t.v.) og Sigrun Torp satt stor pris på besøket av reporter Morten Karlsen fra NRK Trøndelag.

Lauglo la i sin tale stor vekt på den sterke tilhørigheten mange føler til kafeen.

-Signaturretten på Klæt Café er hverken kjøttkaker eller karbonader. Det som er hovedretten er derimot omsorg. Dere har nemlig skapt et miljø hvor gjestene kan dele både sorger og gleder. Når man kommer hit kan magen være lett og hodet tungt, men når man går så er magen tung og hodet lett, sa Lauglo.

Også gjestene satt pris på besøket

Som trofaste lyttere av NRK Trøndelag syntes Sigrun Torp og Inger-Anne Torp Pedersen synes det var stas at det hele ble sendt direkte på radio.

-Vi hører på deg hver dag og har sett at du flere ganger har vært borte på Cirkle K for å intervjue folk. Det var kjempehyggelig å nå endelig få besøk av deg, smilte damene.

Også gjesten satt pris på besøket og lot seg villig intervjue på direkten.

-For en som ikke klarer å smøre på brødskiva sjøl så kan man godt si at Klæt Cafe har «berga livet» mitt, smilte en av stamkundene som spiser middag på kafeen omtrent hver dag.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER