Se hvor flott det har blitt ved Heimdal stasjon

400 kvadratmeter skitten og grå vegg har blitt til fargesprakende, glade og humoristiske kunstverk.

-Annonse-spot_img

9Heimdalsbladet satte i desember i fjor fokus på de skitne, mørke og graffitibefengte undergangene under Heimdal stasjon. Nå har fire kunstnere gjennomført en vesentlig oppgradering av deler av området.

–Vi fikk i oppdrag av Bane Nor å dekorere veggene fra tunnelen og opp til perrongen, forteller Thomas Eidsaune som sammen med Jørgen Sellevold, Ole Thanem og Harald Rånes virkelig fikk boltret seg med sprayflaskene.

I forbindelse med Områdeløft Saupstad/Kolstad fikk undergangene i området et tilsvarende løft ved at en gruppe studenter fra Kunstakademiet fikk utfolde seg. Det gikk lenge svært bra, men manglende vedlikehold har tært på kunstverkene og uønsket graffiti har dukket opp på nytt.

Når det gjelder undergangene ved Heimdal stasjon så det altså tunellene opp til selve perrongene som Bane Nor nå har sørget for å pynte opp. Selve tverrforbindelsen mellom øst og vest under jernbanelinja tilhører imidlertid Trondheim kommune.

Kommunens tunnelvegger er temmelig tilgrisede og har vært i samme befatning over lengre tid. Så får man se hvorvidt også disse kan få en etterlengtet ansiktsløftning.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER