-Nabolaget trenger en møteplass og et godt serveringssted

Paret Anita Skarsaune og Per Arild Moen har allerede hatt fullt hus ved serveringsstedet På Hjørnet ved Saupstad Senter.

-Annonse-spot_img

En mangeårig drøm har omsider blitt virkelighet. Nå står en skinnende ny restaurant, kafe, grill eller serveringssted klart på Saupstad Senter.

–Vi kan gjerne kalle det grill, smiler Per Arild Moen.

Med serveringsstedet «På Hjørnet» har han foretatt litt av et karriereskifte, fra mangeårig vaktmester i Trondheim kommune har han blitt både kjøkkensjef, bartender og restauratør på rekordtid.

Etter en rekke kurs, både innen mat og drikke, føler han seg fullbefaren nok til å ønske alle gjester velkommen, enten de ønsker vått eller tør, eller helst begge deler.

Partner
Partner og forretningspartner Anita Skarsaune er derimot dreven i serverings-, butikk- og kioskfaget. Hun har blant annetdrevet flere kiosker på St. Olav Hospital i 17 år og kan sitt fag. De har vært bosatt på Huseby siden 1993, 30 år, og kjenner området godt.

GODT SYNLIG: Per Arild Moen flagger villig utenfor det nye serveringsstedet På Hjørnet ved Saupstad Senter.

–Dette er vår egen bydel, og vi føler at Saupstad har et stort potensiale for et treffsted som vårt, sier de to, –ikke minst med den veksten som vil komme og områdeløftet som er
rett rundt hjørnet, så å si.

–Den skulle realiseres allerede 14. april 2022, for over ett år siden, forteller Anita Skarsaune. Så viste det seg at utleier hadde forsømt seg i forhold til å ha papirene i orden. Brukstillatelsen manglet rett og slett.

Anita og Per Arild hadde investert i kostbart storkjøkkenutstyr og mye møbler og interiør. Alt har stått pent stablet i det tomme lokalet i mellomtiden. Men tilbakeslaget er et tilbakelagt stadium.

–Vi har allerede hatt dager med fullt hus, smiler de, –og det uten noen særlig markedsføring. «På Hjørnet» ligger litt på baksiden av selve Saupstad Senter, men er godt synlig mot Saupstadringen, bussholdeplassene og trafikken.


–Vi regner med at det tar litt tid før alle har oppdaget oss, sier Anita og Per Arild, og forteller at de har plass til omlag 40 gjester innendørs. Ute er det 25-30 sitteplasser i
tillegg.

–Vi har allerede fått bestillinger på selskaper, og også voksenbursdag, forteller Per Arild.
På Hjørnet har søkt etter arbeidskraft. Forleden dag banket Iryna på døra og spurte om jobb. Se egen artikkel.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER