Reagerer på «hotelldrift» i denne boligblokka

Sameiet Smedparken 1 mener gjennomtrekket av beboere fører til villparkering på fellesområdet.

Styret i Sameiet Smedparken 1 har henvendt seg til Byggesakskontoret for å høre hvorvidt gjeldende reguleringsplan åpner for at man kan drive med døgnbasert utleie i naboblokka som har adressene Heimdalsvegen 12c og 12d

I følge grunnboken står Lille Oslo Eiendom AS som eier av samtlige 33 seksjoner i blokka. Selskapet eies av næringslivstopp Bjørn Matre.

I følge en artikkel Finansavisen fra april i fjor skal Lille Oslo Eiendom AS de siste årene ha investert over 1 milliard i utleieboliger. Selskapet eiere i dag rundt 1000 utleieboliger hvor flesteparten ligger i Stor-Oslo, Trondheim, Stavanger og Malmø.

I Trondheim eier selskapet også i sin helhet Hans Nissens gate 3 på Ila som består av 58 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

Sameiet 1 har en del fellesareal med Heimdalsvegen 12c/12d.

I henvendelsen fra Sameiet Smedparken 1 opplyses det om at man har en del felles areal med Heimdalsvegen 12c/12d, både når det gjelder ute-areal og garasjeanlegg.

I følge sameiet er det et «gjennomtrekk» av beboere noe man ikke finner ønskelig. Videre gjør mangelen på parkeringsplasser til at det parkeres «overalt» noe som igjen fører til utfordringer for renovasjon og tømming av papir.

Heimdalsbladet har vært i kontakt med utleiesjef Pål Haugen i Lille Oslo Eiendom AS som så langt ikke har ønsket å kommentere saken.

I følge Sameiet Smedparken 1 så leies Heimdalsvegen 12d ut til firmaet Forenom, som i følge egen beskrivelse er «den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder.»

Et raskt søk på booking-siden til selskapet viser at det koster henholdsvis 1092 og 1204 kroner døgnet avhengig av størrelse på leiligheten.

Saken ligger nå hos Byggesakskontoret

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Siste eAVIS:

spot_img

SISTE SAKER