Leinstrand IL inviterer til stort loppemarked på Klett

Lørdag 30. oktober og søndag 1. november er det igjen klart for skattejakt på samfunnshuset på Klett

-Loppemarkedene er en viktig inntektskilde for idrettslaget og er med på sikre at vi kan gi barn og unge et godt og variert tilbud til en lavest mulig medlemsavgift, forteller leder i Leinstrand IL Amund Bredeli.

Leinstrand IL har i mange år vært kjent for å ha et av byens største loppemarked. Også denne gangen vil det bugne med små og store lopper i det store samfunnshuset på Klett.

-De senere årene har vi også måttet ta i bruk både klubbhuset og flere store containere ute på grusplassen. Mange ønsker å støtte idrettslaget med lopper da man føler at det går til et godt formål, forteller leder av loppiskomiteen Aina Hustad.

Et stort antall frivillige er i sving for å få alt klart til helgens loppemarked på Klett.

For den som sitter på lopper man ønsker å gi bort så kan man levere dette direkte på samfunnshuset helt frem til lørdagen.

-Vi tar i mot lopper både torsdag mellom 18 og 21 og fredag mellom 10 og 15. Vi tar i mot det meste som er i god stand bortsett fra hvitevarer, madrasser, store sofagrupper og bøker, opplyser Hustad.

Tradisjonen tro vil det også denne gangen bli en egen loppisauksjon hvor ekstra fine gjenstander vil selges. Auksjonen finner sted lørdag mellom 12 og 13 og ledes som vanlig av Erlend Antonsen og Anne Merethe Øwre Klomstad i Trøndelag Auksjonsforretning.

Både lørdag og søndag vil det være kafe inne i samfunnshuset.

HER finner du mer informasjon og bilder av gjenstander.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER