Eiendomsmeglere delte ut reflekser i Heimdal sentrum

-Å markere Refleksdagen har blitt en tradisjon for oss, forteller partner og daglig leder Arvid E. Johansen ved Proaktiv Eiendomsmegling Heimdal.

-Annonse-spot_img

Flere morgenfugler i Heimdal sentrum fikk torsdag morgen utdelt gratis reflekser. En av aktøren som på denne måten markerte årets refleksdag var ansatte ved Proaktiv Eiendomsmegling.

-Det er ikke hver dag vi er like tidlig på kontoret. Vi meglere jobber jo ofte til langt ut på kvelden med visninger og kundekontakt. Å markere refleksdagen har imidlertid blitt en tradisjon for oss så da er det bare å hive seg rundt, smiler en opplagt Johansen.

Eiendomsmegler Andreas Eidsli (t.h.) ved Proaktiv Eiendomsmegling var ekstra tidlig på jobb for å dele ut reflekser til morgenfugler i Heimdal sentrum.

Sammen med eiendomsmegler Andreas Eidsli og partner og eiendomsmegler Jonas Toftemo delte Johansen ut reflekser til morgenpendlere ved togstasjonen og de ulike bussholdeplassene i Heimdal sentrum.

-Å dele ut gratis reflekser synes vi er en flott måte å vise oss frem på ute blant folk. Alle vi kommer i snakk med synes det er et flott tiltak, forteller Johansen.

Proaktiv Eiendomsmegling på Heimdal markerte refleksdagen. Her representert ved f.v. eiendomsmegler Andreas Eidsli, partner og daglig leder Arvid E. Johansen og partner og eiendomsmegler Jonas Toftemo.

Refleksdagen markeres over hele landet den tredje torsdagen i oktober hvert år. Målet er å minne folk om å bruke refleks i den mørke årstiden.

Tellinger utført av Trygg Trafikk viser at kun 48% av alle voksne bruker refleks. Lavest er bruken i sentrumsnære strøk med 41%.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER