Ny klinikk har åpnet på Heimdal

Spesialsykepleier og heimdaling Ayse Celep returnerte fra Stockholm i fjor sommer, etter flere års opphold og arbeid i broderlandet.

-Annonse-spot_img

Hjemlengsel kombinert med ønsket om å drive egen bedrift ledet familien på fire hjem til Heimdal i fjor sommer. Hun utdannet seg opprinnelig på Hist, men tok spesialisering på Karolinska i Stockholm.

Etter en periode som helsesykepleier på barneskoler i Melhus overtok hun ledige lokaler i 3. etasje i Ringvålvegen 2 midt i Heimdal sentrum.

Kort fortalt tilbyr Aysa og Elite Esthetic ansiktsbehandling med fillers, behandling mot slapp hud, laser hårfjerning og andre injeksjonsbehandlinger.

Hundrevis av behandlinger
De to siste årene i Stockholm arbeidet hun ved en klinikk for estetisk behandling, med bruk av laser og injeksjon som de viktigste verktøyene.

–Jeg behandlet 8 til 12 pasienter hver dag, forteller Ayse. –Det var svært interessant, mange av dem var vanlige mennesker, men også en hel del kjendiser, skuespillere, tv-folk, modeller og influensere.

Hele ansiktet
–Jeg behandler hele ansiktet. fortsetter Ayse.

–Kjeve, hals, tinning, lepper, rundt øyne, nese. Det er forresten ikke mange som arbeider med neser her i byen eller distriktet, men det gjør altså jeg., smiler hun.

– Samtidig er jeg påpasselig med å sette grenser, og sier fra hvis jeg ser at den etterspurte behandlingen er overflødig eller vil komme til å se unaturlig ut. Naturlig resultat og pasiensikkerhet kommer aller først, slår hun fast. Vi har selvfølgelig også en lege tilkoblet klinikken

–Jeg synes det er mye fint og positivt som skjer i og rundt bransjen. Folk er etter hvert blitt mer åpne rundt den behandlingen man får utført, og det er bra.

–Det er allerede dager som er fullbooket her hos meg, sier en optimistisk Ayse Celep.

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER