Rørleggerfirma vil etablere seg på Klett

Vil bygge verksted- og kontorbygg på nabotomta til Montér Klett og Fagmøbler Klett.

-Annonse-spot_img

Det er rørleggerfirmaet H Granbo VVS AS som gjennom arkitektkontoret Etyde AS, har sendt inn en anmodning om en forhåndskonferanse for oppføringen av et nytt næringsbygg på Klett.

Tomta, som ligger ved siden av Akershus Traktor i Heimdalsvegen 170, er på 38 dekar og ble i fjor kjøpt av Trym Næring AS for 8,75 millioner.

I anmodningen er det skissert et bygg med et fotavtrykk på ca. 1 000 m2, fordelt på to hovedetasjer – en verkstedetasje og en kontoretasje. Bygget vil ha en gesimshøyde på 9,0 meter mot nord, og på 10,0 meter mot sør på grunn av fall i terrenget.

Videre heter det at bygningen vil bli plassert lengst mulig mot sør, slik at den vil være til «minst mulig sjenanse» for boligene i nord.

De foreløpige skissene til det planlagte næringsbygget (Tegning: Etyde AS)

I følge reguleringsbestemmelsene skal ikke bygg i området ha høyere gesimshøyde enn 8,0 meter over gjennomsnittlig terrengnivå.

I anmodningen går det frem at bygget skal huse verkstedareal for store kjøretøy som traktorer, spylebil og gravemaskin i 1. etasje og at det dermed ikke vil være mulig å holde seg innenfor en gjennomsnittshøyde på 8 meter.

Rørleggerfirmaet H. Granbo VVS ble etablert i 1981 og utfører i dag utfører alle typer rørleggertjenester for både næring- og privatmarkedet. Bedriften holder til i Osloveien 280A, like i nærheten av Sluppenbrua.

Saken ligger nå hos Byggesakskontoret

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER