Planlegger nytt næringsbygg på Vestre Rosten

Vil bygge næringsbygg i 3 etasjer rett overfor boligkomplekset "Heimdalsporten" i Anne Kath. Parows veg

-Annonse-spot_img

Det er selskapet Byggmester Hofstad AS som gjennom arkitektkontoret Spark Studio, nå har sendt inn en rammesøknad om å få bygge ut på tomta 315/581.

Det planlegges et næringsbygg i 3 etasjer med ulike funksjoner. Nederst i sokkel er det tenkt bokseklubb med tilhørende arealer, i mesanin er det tenkt parkering og i 1. etasje verksted/lager samt kontorlokaler.

Tomta 315/581 ligger like overfor Heimdalsporten. (Skjermdump: www.kartverket.no)

Ifølge innsendte illustrasjoner vil bygget huse både Byggmester Hofstad AS og Rørlegger Hofstad AS. Begge selskapene eies av Hofstad Byggutvikling AS som i dag holder til i to separate bygg i Østre Rosten 76.

I en foreløpig tilbakemelding ber Byggesakskontoret om flere utfyllende opplysning knyttet til blant annet parkering og fasader.

Byggesakskontoret mener prosjektet har mistet mange visuelle kvaliteter siden forhåndskonferansen. (Tegning: Spark Studio)

Byggesakskontoret viser til at det tidligere var blitt avholdt en forhåndskonferanse som viste en «åpen fasade og et lekent prosjekt». Omsøkt prosjekt har imidlertid fått en mer «lukket fasade», og blitt mer «uvennlig». Prosjektet har i følge Byggesakskontoret mistet mange «visuelle kvaliteter».

-Annonse-spot_img
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img
-Annonse-spot_img

SISTE SAKER