Christina (34) har startet egen hudpleie- og fotterapiklinikk

-Etter 14 år som fast ansatt var det på tide å "gutse" litt, forteller Christina Øverås Aadahl som har åpnet egen klinikk i Idrettsveien 1 på Heimdal.

-Etter 14 fine år hos Oi Hår & Velværesenter ved City Syd følte jeg for å gå litt ut av egen komfortsone og rett og slett «gutse» litt. Det å åpne egen klinikk har gitt meg ny giv og mye mestring, forteller Aadahl.

Klinikken heter Christina Hud og Fotterapi og ligger i Idrettsveien 1A på Heimdal, vegg i vegg med frisørsalongen Clean Cut.

-Jeg kjenner Nadia som driver Clean Cut og visste derfor at det var ledige lokaler ved siden av. Det er fint for det kollegiale samt at vi har flere felles kunder som synes det er praktisk å samle alle sine avtaler på samme sted.

Fotterapi

Aadahl utdannet seg som hudpleier i 2008 og fotterapeut i 2011. Hun er også sertifisert inlei artist og utfører brynslaminering og vippebøy

Mange av hennes gamle kunder ble med over da Christina Øverås Aadahl (bildet) startet egen klinikk på Heimdal.

-Jeg har alltid vært glad i å hjelpe andre til å føle seg vel. Dette er noe jeg kan gjøre både som fotterapeut og hudpleier.

Aadahl forteller at man som autorisert fotterapeut har en unik helsefaglig kompetanse om gangmønster, fottøy og sykdommer som har innvirkning på føttene. Man har også mye kunnskap knyttet til behandling av lidelser knyttet til hud, skjelett og negler.

-De vanligste plagene er torner, inngrodde negler, fortykket negler og dannelsen av hard hud. Mot sommeren øker behovet for å få stelt føttene, da føttene har gått rundt i vintersko mange måneder. Da er det veldig mange som ønsker å pynte litt ekstra med shellac på tærne.

Brynbehandling

Som hudpleier utfører Aadahl mange brynsbehandlinger som i følge 34-åringen er en behandling mange i dag unner seg regelmessig.

-Hos meg kan man få slappe av i rolige omgivelser, med rolig musikk og en god kopp kaffe, forteller Christina Øverås Aadahl

-Det gir et ansiktsløft og rammer inn ansiktet på en veldig naturlig måte. Ønsker man det lille ekstra kan man få brynsbehandling inkludert ansiktsmassasje noe som gir et fint avbrekk i en travel hverdag.

Aadahl forteller at hun er takknemlig for de faste kundene som har valgt å følge henne over til egen klinikk.

-Deres tillit og støtte betyr veldig mye for meg. Noen ønsker en trivelig prat mens andre benytter muligheten til å koble helt ut. Hos meg kan man få slappe av i rolige omgivelser, med rolig musikk og en god kopp kaffe. Jeg vil at kunden skal føle seg trygg og forlate klinikken med en god følelse av å bli hørt og fotstått, avslutter Aadahl.

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER