Fra kammermusikk til rock på Heimdal vgs

I forestillingen "In a Festival Mood" inviterer elever ved musikklinja på Heimdal vgs med på en reise i flere ulike musikksjangre. Premiere er fredag 9. februar.

Elevene ved musikklinja på Heimdal videregående skole har hvert år et felles storprosjekt. Årets oppsetning har fått navnet «In a Festival Mood».

-I «In a Festival Mood» har vi hentet inspirasjon fra alle de spennende festivalene som finnes rundt om kring. Tilhørerne får bli med på en reise gjennom et vidt spenn av musikksjangre hvor man får oppleve lokalene på musikklinja på en helt ny måte, forteller en entusiastisk Amalie Aune Klett som sitter i markedsføringsgruppa for årets forestilling.

Vakre toner fra både fiolin og klaver i forestillingen «In a Festival Mood» (Foto: Amalie Aune Klette)

For i likhet med tidligere år så er elevene delt inn i ulike grupper hvor man har ansvaret for alt fra kostymer og rekvisitter til sceneteknikk og scenografi. Elevene har også en egen markedsføringsgruppe og en egen inspisentgruppe.

-Gjennom å jobbe i ulike grupper så lærer elevene hvordan en stor produksjon blir sydd sammen, helt i fra starten med en grunnplan og helt til fremføring og evaluering etterpå, forklarer Klette.

I forestillingens andre del blir det både orkester og kor når elevene fremfører et utdrag av Duke Ellingtons «Sacred Consert» (Foto: Amalie Aune Kleppe)

I første del av «In a Festival Mood» byr elevene på en reise i mange ulike musikksjangre. I forestillingens andre del fremfører hele musikklinja er utdrag av Duke Ellingtons «Sacred Concert» med både orkester og kor.

Forestillingen har premiere fredag 9. februar kl. 18.00. Den vises også lørdag 10. februar klokka 19.00 og søndag 11. februar klokka 18.00.

(Foto: Amalie Aune Klette)
(Foto: Amalie Aune Klette)
(Foto: Amalie Aune Klette)
(Foto: Amalie Aune Klette)
LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

-Annonse-spot_img

SISTE SAKER